Cautare

3130 de rezultate pentru "sistem istanbul" (3.66 secunde)
Presedintele rus Vladimir Putin a spus miercuri ca vrea sa renegocieze acordul care permite Ucrainei sa exporte grane prin Marea Neagra, dupa ce a acuzat atat Kievul, cat si Occidentul ca se folosesc de intelegerea semnata in iulie la Istanbul pentru a insela Rusia si tarile in curs de dezvoltare, informeaza Reuters.
Opozitia il acuza pe Erdogan ca isi intimideaza adversarii politici. Erdogan este presedinte al Turciei din 2014. A fost premier si primar de Istanbul.
Turcia atribuie atacul de la Istanbul grupurilor insurgente din PKK. PKK a negat implicarea in atentatul din 13 noiembrie pe strada Istiklal.
Din primele cercetari, barbatul, care obisnuia sa conduca frecvent pe traseul Istanbul - Bucuresti - Chisinau, avea viteza prea mare pentru conditiile de drum, mai ales ca afara ploua torential.
Dar, dupa 20 de ani de cand am plecat de la Istanbul, iata ca oamenii isi amintesc de noi cu placere" , a spus Gheorghe Popescu.
Noi negocieri au avut loc marti intre delegatiile rusa si ucraineana, la Istanbul, dupa mai bine de doua saptamani de discutii prin videoconferinta.
O aeronava Tarom care se indrepta spre Romania a aterizat de urgenta, noaptea trecuta, in urma unei amenintari cu bomba.
Ultima nava, incarcata luni, a ajuns deja la Istanbul. Turcia face eforturi pentru a readuce Rusia in acordul cerealelor, dar Moscova deocamdata santajeaza si ataca Ucraina.
Ploi abundente si vant puternic in Turcia unde au avut loc inundatii in mai multe orase. Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi in Antalya.
Astazi se semneaza la Istanbul Memorandumul pentru formarea unui Grup operativ Romania va participa cu nave, elicoptere si scafandrii militari Romania a achizitionat doua nave vanatoare de mine din UK cu 150 milioane euro
Erdogan isi dorise sa preia controlul asupra acestor mari centre urbane si a investit mult in campaniile electorale - mai ales la Istanbul, unde a fost primar in anii 1990.
Va dati seama, avem un sistem de vot dupa modelul englez, cu un singur tur, pentru consiliul judetean, in care invingatorul ia tot, avem un sistem francez la alegerile pentru primar, cu doua tururi, la alegerile parlamentare avem un melanj intre votul de liste si votul uninominal si este clar ca lucrurile nu mai pot continua in maniera aceasta.
• 13 mar 2007 - Presedintele Comisiei de politica externa a Senatului, Mircea Geoana, propune un sistem de Loterie a vizelor romane pentru cetatenii Republicii Moldova. Potrivit lui Geoana, acest sistem "selecteaza tipul de calificare profesionala, functie de nevoile pietei muncii din Romania".
152 din Constitutie Convinsi fiind ca revizuirea Constitutiei Romaniei trebuie sa fie solidara cu articularea statului de drept al carui fundament democratic trebuie augmentat, Si ca in niciun caz ori sub niciun pretext nu trebuie sa se constituie intr-un regres constitutional ori o dereglementare a structurilor puterilor in stat a caror functionare separata nu trebuie subminata prin uzurparea competentelor proprii fiecarei puteri ori a intruziunilor subordonatorii sau de control si Militand pentru existenta fireasca, normala a statului de drept, sintagma care, in esenta, semnifica limitarea statului prin drept si Avand in vedere ca principiile de esenta ale dezvoltarii sociale ori ale drepturilor persoanei nu trebuie diminuate disimulat, Asociatia Magistratilor din Romania exprima urmatorul punct de vedere in raport cu proiectul de revizuire a Constitutiei, cu toate ca, in expunerea de motive a proiectului inaintat de Guvern Presedintiei, puterea judecatoreasca nu este mentionata ca o componenta a puterilor in stat, desi ambele proiecte de revizuire, si cel al Guvernului, si cel al Presedintiei, ii aduc grave si serioase ingradiri, transformand independenta ca o componenta structurala de sistem intr-un simplu termen sinonim cu subordonarea si controlul politic.
Faptul ca PNL si-a construit intreaga campanie electorala pe mitul Eroului Salvator” incarnat caricatural de Dacian Ciolos, luat cu imprumut si impartit cu un partid anti-sistem (USR), a intarit electoratului impresia de improvizatie, amatorism si oportunism in legatura cu partidul Bratienilor si al lui Blaga&Co!
Dragnea a sustinut ca, in ultimele zile, a inceput sa primeasca astfel de informatii de la oameni care sunt oripilati, oameni din sistem, subliniind ca tinta nu este numai de el, ci si Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE.
Un nou sistem de rezervare automata a biletelor de calatorie va fi achizitionat de Compania Nationala CFR Calatori. ... De acest sistem vor beneficia 760 de puncte de distributie la nivel national, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.
“Facem un sistem in care nu-l pedepsim doar pe Iorgovan sau doar pe “x“ sau pe “y“, ci un sistem in care putem sa aratam ca suntem uniti in opozitie si in care sa ne purtam intr-un mod acceptabil intre noi, ca si colegi“, a adaugat Victor Ponta.
Actualul sistem de roviniete va fi modificat anul viitor, prin realizarea unui sistem de camere video pe drumurile nationale pentru verificarea existentei si valabilitatii rovinietelor, a declarat ministrul transporturilor, Ludovic Orban.
Sau poate însemna o victorie. Bursa de Valori Bucuresti - o piata de milioane de euro si cu multi jucatori - este un sistem complex, cu zile "rosii" din cauza scaderilor dramatice din ultima perioada, sau "verzi", atunci când piata creste.
google-analytics.com